Tahanan > Mga Balita at Kaganapan > Industry News
Mga Balita at Kaganapan

Industry News

LED EKRAN Kiralama LED EKRAN Kiralama LED ekranlar SMD
LED EKRAN Kiralama LED EKRAN Kiralama
 
LED Ekranlarımız, kiralama amacı ile tasarlanmış özel modüller sayesinde ister kendi ayakları üzerinde zeminde kurabildiği gibi isterseniz de truss veya vinç üzerine asarak boşlukta istediğiniz açıda ve yönde izlemeye ollameye izlameye.
 
 
Kiralama da kullanılan LED ekranlarımız İç ortam (Panloob) ve dış ortam (panlabas) kullanım amaçlarına göre ikiye ayrılır. Ang LED ekranlar SMD ve RGB (TH, Virtual) ay matatagpuan sa isang tiplerde üretilmiş ürünler bulunmaktadır.
 
 
SMD LED ekranlar ile gün ışığında yüksek çözünürlükte görüntü aktarılabilmektedir. Bilgisayarda düşük punto da hazırlanmış sunumlarınızı ve içeriklerinizi, aydınlık ortamlarda en parlak haliyle sunmanızı sağlayan ve Yakın mesafeden izlemeye imkan sağlayan 5mm Gercek çözünürlüğe sahip panloob SMD LED DISPLAY ile Tum ihtiyaçlarınıza çözüm sunulabilmektedir.
 
 
LED Ekran Sistemleri dış ortamda kurulmaya elverişli olarak üretilmiştir. Dış ortam şartlarından (sıcaklık, nem, yağmur, çamur, toz ve rüzgar vb.) Etkilenmemektedir.
 
 
Organizasyonlarınızın teknolojik at interaktif bir yüzü olabilmek adına LED ekran sistemleri kiralama at prodüksiyon talepleriniz için bizim iletişime geçiniz.
 
Nakaraang pahina: Acik havada humantong ekranlarda Panloob Display Susunod na pahina: Ipakita ang System LED Multi-Color LED Video
Makipag-ugnayan sa amin
Direct Lines

Office Tele: 86-755-33123095
WhatsApp: + 86 13714518751
Skype: CXG-11

Factory Address

Building 1, Deyongjia Industry
Zone, Bao'an, Shenzhen, China

Email Makipag-ugnay sa

[protektado ng email]

Copyright © 2018-2020 HTL Display Group Co., Ltd. Lahat ng Karapatan Nakalaan.  patakaran sa paglilihim | Sitmap