Tahanan > Mga Balita at Kaganapan > Industry News
Mga Balita at Kaganapan

Industry News

Spor Amaçlı (Skorbord) LED EKRAN Kiralık Le
Spor Amaçlı (Skorbord) LED Ekran
 
 

Ipinakita sa istadyum ng larda bulunan ang LED display na naka-access, maaari kang mag-iwan ng mga larawan, reklam filmleri oynatma, yarışma bilgileri yönetimi, ses ve görüntü senkronlu TV yayınları gibi içerikleri gösterebilirsiniz.

Bu özellikleri sayesinde Stadium LED display ekranları kullanıldıkları stadlarda çok büyük ölçekli şampiyonaların oynanmasını sağlamaktadır.

Ipinapakita ang istadyum ng LED sa labas ng genellikle futbol sahalarında, basketbol salonlarında, olimpik yüzme havuzlarında, atletizm,  traplen atlamalı spor şampiyonalarında kullanılmaktadır. 

Ipakita ang istadyum sa LED sa isang modelo ng computer na panonood:

1. Görüntüleme Özelliği: Tüm uluslararası dillerdeki görüntü ve yazıları gösterebilir. Ayrıca canlı olarak ulusal yayınlarda başarıyla gösterilebilir.

2. Iskor at Zaman Özelliği: Elektronik ekipmanları ile sport led display ekranda basketbol ve voleybol müsabakalarında ortaya çıkan zaman ve skor durumlarını anında görüntülenebilmektedir. Maç yapan takımların isimlerini, gol olması durumunda bunun gösterilmesi, skor yapan oyuncuların adlarının gösterilmesi, değişiklik bilgileri, kırmızı ya da sarı kart olduğunda bunun gösterilmesi gibi bilgiler izleyicilek gösterilmesi gibi bilgiler izleyicilek ggsterster.

3. Bilgi İşleme Özelliği: Skor ve faul olması durumunda otomatik olarak bunların eklenilmesi, atletizm şampiyonalarında atletlerin koşu süreleri ve ekranda tebrik yazısı gibi bilgiler anında gösterilebilir.

4. Acil Durumda Kullanım Özelliği: Ipinakita ang Sport LED ekranlar kullanıldıkları ülkede hernagi bir acil durum, afet gibi bir durum olması durumunda, insanlara belirtilmesi gereken bilgileri ve acil durum çözüm planlarını internete gerekmeksizin gösterebilir.

 

Ipinapakita ang Sport LED Display na ito sa iyo:

LED Display Scoreboard ekranlar.

- Perimeter (Saha Kenari) LED ekranlar.

 

Kiralık LED Ekranlar

 

RENTAL LED DISPLAY EKRAN 

 

 

Rental (Kiralama tipi)  LED Display Ekranlar bir çok konserde, organisasyonlarda, broadcast kanallarında başarıyla kullanılmaktadır.

 

Pagrenta ng LED Display Ekranlar; panloob na panloob na humantong panel, kurtina humantong panel, mesh humantong panel giibi farklı seçenekleri bulunmaktadır.

 

Pagrenta ng tip sa LED Display

 

 

Nakapirming LED Display sa pamamagitan ng paglalagay ng lenta, ang tip sa pag-upa na humantong sa paglipas ng isang taon na nakabitin (asma) aparatları bulunmaktadır.

 

Kullanıldığı yerlerde uzun süreli ve sabit kullanılmadığından dolayı, pag-upa na pinangunahan ng display ekranlar özel tasarımlı dayanıklı  kasalarla üretilmektedir.

 

Rental LED Display EKRAN Kasa Yapısı Diagramı: 

 

Rental LED display screen

 

Rental LED display screen

 

 

 

Ipakita ang edilen panlabas na pag-arkila ng LED display ekran modelleri: P8mm, P10mm, P12mm, P16mm  humantong buong kulay video ekranlardır.

 

Ipakita ang edilen panloob na pag-upa sa LED display sa loob ng: P4mm Black LED, P5mm Black LED, P6mm, P8mm  humantong buong kulay video ekranlardır. 

 
 
Nakaraang pahina: Arc, Curve LED Display EKRAN Sistemleri ay Bukey Susunod na pahina: Reklam Amaçlı LED EKRAN Advertising
Makipag-ugnayan sa amin
Direct Lines

Office Tele: 86-755-33123095
WhatsApp: + 86 13714518751
Skype: CXG-11

Factory Address

Building 1, SKW na Industriya
Zone, Bao'an, Shenzhen, China

Email Makipag-ugnay sa

[protektado ng email]

Copyright © 2018-2022 HTL Display Group Co., Ltd. Lahat ng Karapatan Nakalaan.  patakaran sa paglilihim | Sitmap